Turen går til Nikolaj Stokholm

19. September 2020 19:00

EKSTRA SHOW: MHE Comedy Club præsenterer Danmarks blegeste komiker, Nikolaj Stokholm, der er klar med sit andet onemanshow

Gris & Grin: Husk, at du inden showet kan spise stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum for bare kr. 125! Vær opmærksom på, at spisning begynder 2 timer før. Bestil spisning, når du køber billet.

Hele Danmarks Stokkefar, Nikolaj Stokholm, er tilbage med et nyt onemanshow, Turen går til Nikolaj Stokholm.

I det forrige show Mit liv som Nikolaj Stokholm grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes københavnerforstad. Albinoen er blevet voksen, men hans hoved er ikke mindre sjovt.

Turen går til Nikolaj Stokholm er en U-vending i Stokkefars utrolig spektakulære, dumme og ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem hans briller og det er ikke meget andet end noget pjat. Glæd dig til Turen går til Nikolaj Stokholm, det bliver pissegriner’n!

Med næsten 45.000 solgte billetter til Mit liv som Nikolaj Stokholm har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets største og mest populære komikere. Med sin skæve og legesyge komik, formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er netop derfor at Nikolaj er en af de mest folkelige og charmerende komikere i Danmark. Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen og på scenen er man altid garanteret at være godt underholdt, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Aldersgrænse: 15 år.
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende  for kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere