TV-2 med Danmarks Underholdningsorkester

14. Marts 2023 20:00

Et af Danmarks største og mest sejlivede bands, TV-2, vender tilbage til Musikhuset Esbjerg – og denne gang bakkes bandet op af en række af landets ypperste musikere fra Danmarks Underholdningsorkester

FØRST I KØEN: Få nyheder om arrangementer før alle andre og forkøbsret på udvalgte forestillinger – tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev her

TV-2 kunne i 2020 markere intet mindre end 40 år på den danske musikscene, og som ”Danmarks lykkeligste orkester” står badet bag klassikere som Bag duggede ruder, Alt hvad hun ville var at danse og De første kærester på månen, der blot er et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret til den danske befolkning siden bandets begyndelse i 1980.

Nu kan du opleve bandet på en måde, du ikke er vant til. TV-2 gæster nemlig Musikhuset Esbjerg i selskab med Danmarks Underholdningsorkester.

“I 1999 spillede vi i TV-2 en række koncerter med det daværende Danmarks Radios Underholdningsorkester. Vi er siden igen og igen blevet spurgt, om ikke det snart var på tide at genoptage samarbejdet og genopdage mulighederne med vores sange i en større opsætning med symfonisk orkester – det vi i bandet kalder “hele svineriet”. Endelig er chancen der: TV-2 sammen med Danmarks Underholdningsorkester, nu både med kendte og nye sange,” fortæller Steffen Brandt.

Også Andreas Vetö, direktør for Danmarks Underholdningsorkester, ser frem til samarbejdet:

”Vi glæder os til at tage publikum med på rejse gennem 40 års musikalsk danmarkshistorie med TV-2. Tilbage til Randers Station, at kigge ind bag de duggede ruder og til at stemme i opfordringen om at kysse det satans liv. Det drysser for tiden med anmelderstjerner over Danmarks Underholdningsorkester – og vi glæder os til at komme rundt i landet med Danmarks lykkeligste band. Jeg ser frem til et fantastisk forår på Be Bab A Lu Landevejen med TV-2 og Danmarks Underholdningsorkester,” fortæller han.


Mere end 40 år på bagen

Fire årtier har passeret med nøjagtig de samme fire bandmedlemmer i TV-2: Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas). Og sammen kan TV-2 skrive flere end 200 sangudgivelser, 19 studiealbums og mere end 1200 koncerter på CV’et. Bandets samtidskritiske udgivelser har opnået flerdobbelte platinplader samt DMA-statuetter for b.la. Årets Danske Pop Udgivelse, Årets Danske Sangskriver og Årets Danske Hit.

Danmarks Underholdningsorkester er garant for kontinuerligt at rykke grænserne for, hvad et klassisk orkester egentlig kan. Nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed er nøgleord, som de gennem mere end 70 år har fornyet og forfinet.

Nu forener TV-2 og Danmarks Underholdningsorkester kræfterne og går sammen om at give danskerne en sjælden mulighed for at opleve de tidløse klassikere.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

  • Pris: 495 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 14. Marts 2023 20:00
  • Kategori: Koncert, Tilflytter-tilbud
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu