TV·2

2. December 2020 19:00

Glæd dig til årets musikalske oprejsning, når TV-2 i december lægger Musikhuset Esbjerg ned med deres akustiske jubilæumskoncert og fejrer 40 års jubilæum i dansk musik

OBS: Vær opmærksom på, at der er såkaldt “corona-seating” på koncerten. Det betyder, at du ikke kan vælge pladser ved siden af pladser, der i forvejen er taget (eller er i gang med at blive taget af en anden kunde). Får du en fejlmelding, når du prøver at gennemføre din bestilling, er du nødt til at prøve forfra – og evt. prøve at vælge nogle andre pladser i salen. Vi beklager det eventuelle besvær og håber på din forståelse og tålmodighed.

Det folkekære band runder i 2020 et skarpt hjørne og kan i samme ombæring løfte sløret for en unik, akustisk jubilæumstour, som selvfølgelig skal fejres i Musikhuset Esbjerg.

Tidløse klassikere som Bag duggede ruder, Alt hvad hun ville var at danse og De første kærester på månen er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret til den danske befolkning siden bandets opståen i 1980. Hele fire årtier har passeret, og med de samme fire bandmedlemmer, Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas), tilhører TV-2 nu de sjældenheder i dansk musik, som har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år. Som Steffen Brandt forklarer det:

”Vi kommer som altid med fred og kærlighed! Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt. Vi skal holde en fest og hylde fællesskabet. Vi står gerne på mål for sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang!”

Fornyelse er et nøgleord, når sange gennem 40 år opstår som en spejling af en skiftende virkelighed, samfundet, mennesker og den daglige trummerum. Netop derfor dykker TV-2 direkte ned i det højaktuelle behov for at stå sammen og finde håb – med en akustisk lyd som favner med intimitet og nærvær.

”Vi startede nede i 80’erne med at indspille sange, som vi syntes, at vi selv og tiden trængte til. Vi har ladet tilværelsen passere gennem sangene som et slags filter i et forsøg på at forstå en hastig skiftende virkelighed. For at kunne gøre det ordentligt, er man nødt til at sætte sig selv på spil. Vi har trukket vejret gennem sangene – nogle gange hæsblæsende og energisk, andre gange med en eftertænksomhed, grænsende til nagende tvivl og uro. 40 år er lang tid, men vi har først og fremmest stadig en stor glæde ved at spille. Sammen. Så længe vi kan gå på scenen og finde den energi og lyst, fortsætter vi,” siger Steffen Brandt.

Glæd dig til årets musikalske oprejsning, når TV-2 i december lægger Koncertsalen i Musikhuset Esbjerg ned og finder sig til rette i din hjertekule – og på din vej ind i et nyt år.

 

Gå trygt i Musikhuset Esbjerg

Koncerten bliver naturligvis afviklet på en tryg og sikker måde, også selvom corona stadig skulle være en del af hverdagen.

Der sættes et begrænset antal billetter til salg, så vi overholder forsamlingsforbuddet, der aktuelt er på 500 personer.

Skulle koncerten blive aflyst eller udskudt pga. corona, kan du få refunderet dit køb eller du kan ombytte dine billetter til et gavekort.

Her kan du læse mere om, hvordan du trygt kan gå i Musikhuset Esbjerg.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende er derfor ikke tilladt

  • Pris: 495 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 2. December 2020 19:00
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere