Uffe Holm

14. Oktober 2021 19:30

StayTheFuckHome er et standupshow fra en komiker i karantæne

NY DATO: På grund af corona er forestillingen blevet flyttet fra den 16. april 2021 til den 14. oktober 2021. Billetkøbere er kontaktet.

OBS: Begynd aftenen i MHE Comedy Club med hyggelig fællesspisning. Se menuen nederst.

Hvordan klarer man at gå op og ned ad sin kone og sine børn, mens man som ordblind prøver at holde disciplinen i hjemmeskolen? Hvad sker der, når man opdager, hvor røvirriterende ens kone kan være? Hvad sker der for de mange dumme spørgsmål, man selv pludselig stiller, fordi man røvkeder sig og er bange for stilheden? Hvor tit behøver man egentlig at gå i bad, og hvor køber man de bedste joggingbukser?

Sådan lød spørgsmålene fra Uffe Holm, da coronavirusset ramte Danmark og vores verden med et blev vendt på hovedet.

Uffe startede med at sende sig selv direkte fra skiferie i Ischgl til karantæne i et sommerhus i Nordjylland. Og hvad skal man få tiden til at gå med, når man skal StayTheFuckHome?

Det kom der en masse underholdning ud af, som blev sluppet løs til Uffes mange følgere på de sociale medier. Uffe blev venner med sine følgere og fik masser af gode råd og opmuntring – og gav det videre.

Der blev testet mange ting af. Kan man danse ballondans alene? Kan man slå sig selv i sten, saks, papir? Og hvem mon vinder, hvis man lægger arm med sig selv?

Det var også i de to uger, Uffe fik idéen til sit nye onemanshow, StayTheFuckHome. Statsministeren tonede frem på skærmen og beordrede stuearrest til hele Danmark. Og så kom den ene udfordring efter den anden rullende hen over os.

Efter hvert pressemøde opstod der nye spørgsmål. Må man gå ud, må man kramme sine børn, må man gå til lægen, åbner Tivoli på mandag, kan en undulat få corona, må man knalde? I krisetider lærer man sig selv og sine medmennesker at kende. Når folk er allermest pressede, kommer der nye sider frem. Nogle hamstrede gær og toiletpapir, andre bankede på hos naboen for at tilbyde hjælp til at handle ind. Nogle tog en for holdet, andre tog sig bare af sig selv og fortsatte som om intet var sket.

Mens størstedelen af Danmark blev hjemme, var der nogle som bare ikke kunne finde ud af at StayTheFuckHome.

Tiden blev en test af, hvor meget man kan holde til og hvor svært det er at omstille sig. Og det er der kommet 70 minutters sjov og reflekterende standup ud af.

 

Spis i MHE Comedy Club

Begynd aftenen med at spise i MHE Comedy Clubs sjove og hyggelige rammer. Vi dækker op med ternede duge ved langborde, har masser af kold fadøl i hanerne, og så serverer vi lækker, ukompliceret mad, lavet af Musikhusets eget køkken med køkkenchef Jacob Møller Justesen i front.

Aftenens menu er bøfsandwich med kartoffelbåde og brun sovs.

Spisningen begynder kl. 17:00.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Varighed: 70 minutter
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere