Ulf Pilgaard

Ulf Pilgaard

11. November 2019 19:00

En af Danmarks mest folkekære skuespillere Ulf Pilgaard er aktuel med sit underholdende foredrag Mit liv som Ulf

Ulf Pilgaard inddrager dig i sit liv og præsenterer os for nogle af sine største og mest unikke bekendtskaber, som han har mødt på sin vej. Med inspirerende og tankevækkende fortællinger sørger Ulf for at levere et foredrag, som kommer rundt om hele paletten af, hvad han indebærer som person. Dette oplæg er underholdende og oprigtigt, og du får mulighed for at komme helt ind på livet af en Danmarks hidtil største skuespillere.

Livagtigt og humoristisk fortæller han om sin opvækst i et præstehjem, tiden i cirkusrevyen og livet som skuespiller. Igennem sjove anekdoter og tankevækkende historier fortæller han om, og hvordan han fra barnsben har båret sig ad med at finde sin egen plads i livet.

Ulf Pilgaard har mere end 50 års erfaring med i bagagen, og nu står han endelig frem med sine historier fra landets teater- og revyscener, tv-serier og adskillelige spillefilm. Som formidler evner Ulf at levere et levende, rutineret og humørfyldt foredrag, som med garanti vil skabe rammerne for en aften fyldt med grin og samvær.

 

Det praktiske

Arrangør: Jysk Fynske Medier
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Pris: 275 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 11. November 2019 19:00
  • Kategori: Foredrag
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort