Verdensmålskoncert

25. September 2021 11:00

GRATIS: Glæd dig til en skøn koncertoplevelse, når Verdensmålshuset GenIN har urpremiere på 17 helt nye verdensmålssange i Musikhuset Esbjerg

Tilmelding kræves: Koncerten er gratis, men du skal tilmelde dig ved at “købe” det antal billetter, du skal bruge.

I forbindelse med at Verdensmålshuset GenIN afholder et to-dages event, og åbner et helt nyt verdensmålshus for unge på havnen, fremføres 17 helt nye verdensmålssange samlet for første gang. Dette sker i Koncertsalen lørdag den 25. september.

Sangene er lavet med skoleklasser på 17 forskellige skoler i Esbjerg, Varde, Tønder og Fanø Kommuner. Og det er helt gratis at komme med.

Koncerten holdes på en helt særlig dag, nemlig præcis på 6-årsdagen for vedtagelsen af FN’s 17 verdensmål, og sangene skal minde os om, at vi skal gå sammen om at være gode ved vores jord og ved hinanden.

Koncertens 17 sange fremføres af en række dygtige musikere og unge mennesker, der får sangene til at nå ud til både børn og voksne, på en meget livsbekræftende måde. Disse gode folk er:

Christian Kronborg Højen: Bas
Jonas Muff Rytz Jørgensen: Trommer
Gunnar Sjur Ringøen: Orgel og klaver
Anja Møllerskov: kor, percussion og akustisk guitar
Jacob Elbæk Jensen: Guitar og Kor

Solisterne bliver: Alberte Højgaard, Nanna Gundersen, Frederikke Damm-Bank, Mads Johansen, Maja Larsen, Anja Møllerskov, Jeanette Aagaard Jakobsen, Gert Barslund


Åbning af verdensmålhus med spændende udstilling

Inden koncerten begynder, kan du også komme med til den officielle åbning af Verdensmålshuset GenINs event, som finder sted kl. 10.00 i foyeren i Musikhuset. Og kl. 10:15 kan du også komme med til fernisering på en meget vedkommende udstilling om ligestilling, der hedder Transformation, som Plan Børnefonden afholder som en del af eventet.

Hvis du har lyst, kan du kontakte Verdensmålshuset GenIN og høre om de unges hus på havnen, hvor børn og unge i et eksperimentarium blandt andet bruger Lego og Virtual Reality til at finde ideer til spændende verdensmålsudfordringer

Verdensmålshuset GenIN kan kontaktes på info@gertbarslund.dk, og du kan se mere om dem her www.genin.dk.


Det praktiske

Arrangør: GenIN
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed: 1,5 time (uden pause)

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort