Victor Lander

4. November 2022 19:30

Oplev Victor Lander, når han indtager Musikhuset Esbjerg med sit spritnye onemanshow. Begynd aftenen med spisning i MHE Comedy Club

Victor Lander er sjov. Med sin legende tilgang til comedy, leverer han fjollede jokes, der aldrig går på kompromis med træfsikkerheden. Victor er ikke typen der tøver. Med sin ustoppelige energi og smittende humør trækker han publikum med ind i sit syrede, men samtidigt ærlige univers, hvor han tvister trivielle dagligdagssituationer til drengede fabler, som alt sammen bliver leveret med en uimodståelig kejtet charme. 

Talentet er enormt, og derfor var det også med største selvfølgelighed, at århusianeren, efter at have turneret rundt med sit onemanshow Victor Flygter Hjemmefra, trådte ind i danskernes TV-stuer og blev allemandseje, først som deltager i kæmpehittet Stormester og senere i den prestigefyldte rolle som vært på TV2s lørdagsunderholdning LEGO Masters.  

Nu er han klar med showet Weekend, som du kan opleve i Musikhuset Esbjerg til november.


Spis i MHE Comedy Club

Begynd aftenen med at spise i MHE Comedy Clubs sjove og hyggelige rammer. Vi dækker op med ternede duge ved langborde, har masser af kold fadøl i hanerne, og så serverer vi lækker, ukompliceret mad, lavet af Musikhusets eget køkken med køkkenchef Jacob Møller Justesen i front.

Aftenens menu er bøfsandwich med kartoffelbåde og brun sovs.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salens åbnes 30 minutter inden showet begynder
Vis hensyn:
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 75 minutter uden pause

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort