What’s Love Got To Do With It – Tina Turner Tribute

20. Maj 2022 20:00

What’s Love Got To Do With It? er den ultimative hyldestkoncert til en af de mest ikoniske og elskede musikartister i vores generation, Tina Turner

NY DATO: På grund af corona er koncerten blevet flyttet fra den 4. marts/29. maj 2021 til den 20. maj 2022. Billetkøbere er blevet kontaktet direkte.

Dette nye, internationale show er en fejring af Tina Turners lange og storslåede karriere.

Publikum kan glæde sig til en aften med masser af energi og god stemning, hvor Tina Turners største hits synges af det fantastiske vokaltalent Elesha Paul Moses og et ti mand stort liveband leverer musikken.

Tina Turner var ikonisk på mange måder – ikke mindst i hendes stemme, udseende og sceneoptræden. Og Elesha Paul Moses leverer Tina Turner 100% hele vejen igennem showet på overbevisende og fantastisk vis. Det er fantastisk, hvordan hun har formået at adoptere Tina Turners energiske fremtoning på scenen. Eleshas stemme er forrygende, og hun synger de legendariske hits respektfuldt og med en overbevisning, der gør, at man skulle tro, det var Tina Turner selv, der står på scenen.

 

 

What’s Love Got To Do With It? har leveret en udsolgt debutturné i Storbritannien i 2019. Nu kan Tina Turner-fans i Danmark glæde sig til et brag en koncert, når vi med denne musikalske rejse fejrer rock- og soullegendens 50 år lange karriere.

Glæd dig til et fantastisk og energisk show med alle Tina Turners største hits, inklusiv Proud Mary, River Deep, Simply the Best, Private Dancer, Nutbush City Limits og mange flere fremført af det ti mand store band, dansere, kor og talentfulde Elesha Paul Moses i front.

Bemærk, at hyldestkoncerten ikke er godkendt af eller tilknyttet Tina Turner Estate.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Vi følger naturligvis alle retningslinjer vedrørende corona, så du trygt kan gå i Musikhuset Esbjerg. Og vi returnerer selvfølgelig dine billetter, hvis showet aflyses

Læs mere