I Musikhuset Esbjerg sætter vi en ære i, at vores samarbejdspartnere får lige så meget ud af samarbejdet, som vi gør

Et vellykket samarbejde skaber masser af værdi for begge parter. Derfor har vi i Musikhuset Esbjerg enorm meget fokus på, at vores partnere får fuld valuta for deres altafgørende støtte til os.

Esbjerg Havn, Foyerpartner

”Esbjerg Havn har en sponsoraftale med Musikhuset, som gør, at vi kan tilbyde vore medarbejdere billetter til nogle af Musikhusets mange spændende koncerter og forestillinger. Vi mener, at det er vigtigt at give lokal opbakning til det kulturfyrtårn, som Musikhuset udgør, fordi de muligheder, som Musikhuset tilbyder, er med til at gøre byen Esbjerg attraktiv. På den måde udgør Musikhuset Esbjerg en vigtig del af den samlede pakke, der skal bidrage at tiltrække den arbejdskraft, som er så vigtig for byens og regionens fremtidige udvikling.”

Jesper Bank, salgsdirektør

Scandic Olympic Esbjerg, Mezzo Forte-partner

”Scandic Olympic er med i Mezzo Forte-aftalen, fordi det er vigtigt for os at støtte op om kulturen i lokalområdet. Samtidig kan vi sende glade samarbejdspartnere og medarbejdere til nogle fantastiske oplevelser i suveræne rammer i Musikhuset. Det er noget, der bliver sat stor pris på.”

Michael Foged Hansen, hoteldirektør

Misena, Mezzo Forte-partner

”Vi er hos Misena utroligt glade og tilfredse med vores samarbejde med Musikhuset Esbjerg. Vi deltager i mange arrangementer og nyder det hver gang, vi kommer i Musikhuset og bliver forkælet. Flotte omgivelser, venlig personale og top underholdning.”

Michael Christensen, direktør