Musikhuset Esbjerg arbejder sammen med andre kulturhuse og partnere med henblik på at skabe bedre kulturoplevelser og fremme den positive udvikling i Esbjerg-området

Herunder finder du en liste over nogle af de foreninger og organisationer, Musikhuset Esbjerg er en del af.

Danske Koncert- og Kulturhuse

Danske Koncert- og Kulturhuse er en sammenslutning af 24 af landets største musik-, kongres- og kulturhuse.

Organisationen arbejder for at sikre publikum store kulturelle oplevelser, både danske og internationale. Hver sæson henter sammenslutningen selv flere store internationale gæstespil til Danmark inden for både opera, ballet, musical og operette. Det giver det danske publikum mulighed for at opleve nogle af verdens største kompagnier i de danske kulturhuse.

Nordisk Konserthusråd

Nordisk Koserthusråd udgøres af 15 af de mest fremtrædende musik- og kulturhuse fra alle de nordiske lande.

Rådet arbejder for at beskytte og fremme medlemmernes fælles interesser. Medlemmerne er forpligtede til at samarbejde for at fremme kulturlivet i de nordiske lande.

Business Esbjerg

Musikhuset Esbjerg er medlem af Business Esbjerg og bidrager dermed til erhvervslivets trivsel og udvikling i Esbjerg Kommune.

Meet & More

Meet & More er et netværk bestående af omkring 40 aktører fra Vadehavsområdet, der arbejder sammen for at tiltrække flere konferencer og større arrangementer til regionen.

Musikhuset Esbjerg har været en del af Meet & More siden oprettelsen i 2015.

Esbjerg City

Musikhuset Esbjerg er medlem af handelsforeningen Esbjerg City og støtter op om det gode handelsliv i Esbjerg.

Billetten

Billetten har er Musikhuset Esbjerg billetsalgspartner. Billetten udvikler, vedligeholder og administrerer Musikhuset Esbjergs billetsystem.