Som Musikhusets samarbejdspartner får du ikke kun masser af goder. Du er med til at støtte et kulturelt fyrtårn, der gør regionen attraktiv for nuværende og kommende beboere

Der er mange omkostninger ved at skabe store kulturoplevelser, og derfor er Musikhuset Esbjergs samarbejdspartnere helt afgørende for, at vi kan præsentere fantastisk scenekunst og internationale topnavne i Esbjerg.

Når du som samarbejdspartner hjælper os, hjælper du samtidig hele området. De arrangementer, du er med til at gøre mulige, giver hvert år tusindvis af borgere uforglemmelige kulturoplevelser. Det er med til at fastholde beboerne og tiltrække nye, og det er med til at skabe positiv omtale af hele Esbjerg-området. Vores samarbejde skaber altså værdi for alle.

Som samarbejdspartner får du naturligvis også en lang række fordele, der tilgodeser din virksomhed og dine medarbejdere og partnere. Så vil du være med til at løfte kulturlivet i Esbjerg og bidrage til regionens fortsatte udvikling? Og vil du samtidig give dig og din virksomhed god omtale og masser af fordele? Så kom med på rollelisten i Musikhuset Esbjerg.